torsdag 10. desember 2009

Luke 10


En luke som blir litt seint på kveld igjen... Noen dager skjer det visst litt mer enn andre dager - men det er vel en bra ting også, sånn sett :)
Først var det jobb, så hente jentene i barnehagen, hjem til Ole André som venta hos besto på oss der vi fikk herlig komle-middag(!), før det var avgårde på Klubben. Mange herlige 5.-7.klassinger som var på juleavslutning - med taco, faktisk! ;) Og nei, det ble ingen mandel i år... ;)
Jeg har ei andaktsbok av Anne Graham Lotz som jeg er så glad i! Den heter 'The joy of my heart'.
Andakten igår begynte med vers 130 i Salme 119:
Dine ord gir lys når de åpner seg,
  de gir uerfarne innsikt.

(Hele salme 119 er forresten ei utrolig fin salme som handler om Guds ord!)

Det Anne skrev, var at i begynnelsen var det ikke noen soloppgang til å ende natten, ingen sol til å varme dagen, ikke noen måneskinn som speilte seg i vannet... - bare en evigvarende natt!
Men Gud lot ikke omgivelsene våre forbli sånn. I vers 4 & 5 i 1.Mosebok 1 står det at Gud "skilte lyset fra mørket. Gud kalte lyset dag, og mørket kalte han natt."

Mens lyset her bokstavelig talt er ment 'lys', har det også en herlig likhet og personlig mening for deg og meg, fordi lys sett i et åndelig perspektiv representerer sannheten, klarhet, åndelig forståelse, og dømmekraft som vi mottar fra Guds skrevne Ord.
So...read your Bible and turn on the Light! 
slutter hun av med.

Vi må huske å skru på lyset om vi vil se noe i mørket, så da må vi la Jesus få lyse for oss med sitt ord - Han som ER Ordet! Bli en leser, som de kristne ble kalt før i tida!! :)

Veldig kjekt å se at noen har lyst på CDen til Sveinung! Og har flere lyst å bli med i trekningen er det god tid til å signe enda :)
Klikk HER for å komme til det aktuelle innlegget.

Da er det køyetid snart. Natta herfra! :)

Ingen kommentarer: