onsdag 24. desember 2008

Julekveld i Stokken!

Rune har 2 brødre som skulle feira jul her med oss i år, men en er til sjøs og en annen m/fam ble syke... Så da må vi legge ut litt stemning fra kvelden :D Vanskelig å velge, men her kommer noen få glimt:

Tripp, trapp, tresko foran juletreet måtte vi selvfølgelig ha bilde av... :)

Ole André var fornøyd med gitar!!!

... og ikke mindre fornøyd med trommer!!! :D

Og da Eline fikk mikrofon, var konserten virkelig i gang! :D

Og når du er 1 1/2 år sånn som Malin, da er esker og emballasje like gøy som det som er oppi :D Kanskje til og med gøyere!!

Takk til familie og venner for gaver!
Og fortsatt GOD JUL!!
(Til deg, Jarle: Vi gleder oss til du kommer hjem og vi skal feire jul en gang til med deg!! Håper dagene går fort! Takk for supre kjoler til prinsessene - du kan det der med å kle opp en dame! ;DFortsatt god tur! :)

5 kommentarer:

Plingsen sa...

Ser ut for at dere har hatt en super julekveld - selv om den ikke ble helt som planlagt.. Vi har også storkost oss! Om noen dager så får vi sjansen til enda en julefeiring! Klemmmmmmm fra Bergen :-)

familien bø sa...

Hei:) Og veldig God jul til dere!!! Er så kjekt å følge med dere der i stokken - og dere føles så nærme, selv om dere er lenger borte enn noen gang!;) Håper å stikke innom dere en gang vi kjører den veien nedover:D
Miri

Anonym sa...

Test hos mormor på Handeland

Esther sa...

Å så søte de er! ser ut som dere har hatt det kjempe kjekt!
de har vokst så siden sist eg såg de! god jul og godt nytt år fra Nesttun! =)

Anonym sa...

Hei,Kjerstin!! er så glad jeg traff deg i stvg!! Har fulgt julekalenderen din hver dag! Det har vært til stor oppmuntring! Vi har besøk av Målfrid og Lars nå i nyttårshelga. Ønsker deg og dine ett riktig Godt Nytt År!
GOD BLESS
Skal hilse.

Hilsen Olaug