torsdag 13. november 2008

Konsert med David Phelps - verdens beste tenor!!


Onsdag 12.november 08 i Vår Frelsers Kirke i Haugesund:Fra høyre: Martha(mor til Karin), Karin(min svigerinne), Alice(venninne) og meg
- veeldig klare før konserten begynte! Vi var heldigvis tidlig ute og fikk god plass på ca 5 rad rett ved midtgangen, for kirka ble stappfull!

Så var han der - med sin enorme stemmekapasitet og stemmekontroll! Fantastisk at en mann som kunne hatt en enorm sekulær berømmelse innen både Broadway og opera reiser rundt og synger i "små" kirker - for JESUS! Sangen og pratingen hele kvelden pekte på Guds omsorg for oss og frelsesverket, Jesus på Golgata!

Rolige ballader/hymner...

...og storslagne sanger som tok oss musikalsk til de store høyder!!Fra venstre: Karin, David Phelps og meg

Hva skal en si til oppsummering? At dette er noe jeg ikke ville gått glipp av for alt i verden!!! Har hørt ham synge på Gaither-DVD'er i årevis, og dette var så visst ingen nedtur i forhold til det!

Må jo nevne Voice of Joy også, da! De står bak arrangementet og sang i begynnelsen og rett etter pausen + at de kora til David Phelps. Enormt flinke og med en fantastisk utstråling! De skal ha julekonserter på Haugalandet og Stord, i alle fall, så den er det bare å få med seg!!
De må absolutt være et av Norges dyktigste kor these days, og David Phelps skrøt dem opp i skyene :D Men det fortjente de som sagt!

Sukk! FOR noen herlige dager - først Talley Trio og Booth Brothers fredag, lørdag, søndag,
og nå David Phelps igår. Dette skal jeg leve lenge på! Kjenner gleden og takknemligheten til Jesus rører seg på innsida! Det blir så herlig forsterka og gir gjensvar når en opplever nåden formidla med nydelig toneprakt og framføring! (hi, hi - hørtes litt rart ut, men det var eneste måten jeg klarte å forklare det på :D)

2 kommentarer:

familien bø sa...

Tipper du er i godt humør om dagen, ja;) Synes jeg hører deg!:)
miriam

Kjerstin sa...

:D Hi,hi - stemmer vel, det! De som er med meg bare rister på hodet av meg, vettu, men det er jo sååå gøy! Og Rune skal ha en STOOR takk for at han har sittet hjemme med ungene! Evig takknemlig for det. kjekt at jeg fikk dra når ikke det var mulig med begge! Godt dere er på nett igjen, Miri! God tur sørover! :D