fredag 17. oktober 2008

Fotsporene

Blant scrappekortene som ruller og går på venstresida her på bloggen min er det et par bilder jeg har laga med historien om fotsporene. Den er fantastisk fin, men siden kanskje alle ikke har hørt den, legger jeg den ut her :) :
En natt hadde en mann en drøm. Han drømte at han spaserte langs stranden sammen med Herren! Over himmelen kom bilder fra livet hans til syne. For hvert bilde han så, oppdaget han at det var to par fotspor i sanden; det ene var hans egne, og det andre var Herrens. Da det siste bildet fór forbi over himmelen, så han tilbake på fotsporene i sanden. Han la merke til at mange ganger i livets løp var det bare ett par fotspor.Da oppdaget han også at det var de gangene da livet hans hadde vært vanskeligst og mest smertefullt.
Dette forsto han ikke, så han spurte Herren: ”Herre, du sa en gang at da jeg bestemte meg for å følge deg, så ville du alltid gå med meg og aldri forlate meg. Men nå ser jeg at da min nød var størst og livet vanskeligst å leve, da er det bare ett par fotspor. Jeg forstår ikke hvorfor du forlot meg da jeg trengte deg mest?”Da svarte Herren: ”Mitt kjære og dyrebare barn! Jeg elsker deg og vil aldri forlate deg! De gangene i livet ditt da prøvelsene og lidelsene dine var størst - og du bare kan se ett spor i sanden, det var de gangene da jeg bar deg i armene mine!”

1 kommentar:

familien bø sa...

Halleluja!!!
Hørtes kanskje litt karismatisk ut nå?;) Men det er like stort hver gang jeg leser "fotsporene" Han har ikke bare tilgitt og dødt for oss, men går sammen med oss hver dag på veien til Himmelen! Det er så fantastisk å få leve i det!!!
Kjempekjekt å følge med på bloggen din, Kjerstin!;)
Miriam