søndag 2. januar 2011

Jul, romjul og nyttår 2010!

I år falt rotasjonen til Rune sånn at han dro 22.desember og blir vekke til 5.januar. Så da ble det jul uten ham for oss i år. Lovte å sende/legge ut noen bilder, men først var det selskap og folk hele julehelga, før vi dro sørover til Handeland en tur. Men igår kveld kom vi hjem igjen (med omgangssjuka med oss i baggasjen...) og har et par rolige karantenedager. Så NÅ får jeg prøve å få tid til et blogginnlegg med noen bilder inni mellom kvalmebygene ;)

Som nevnt over reiste Rune et par dager før jul, og da lava det ned med snø! Ole André steppa opp og tok jobben på alvor med å måke trappa sånn at julegjestene skulle komme seg inn :)

Endelig fikk vi feira jul med Kristoffer og Linnea en gang! Under her ser dere søsknebarna lina opp foran alle gavene - helt klare! :D


Godt humør var det også under pakkeåpningen! :)


Her er noen bilder satt sammen:


Over:JulaftaUnder:Mamma og pappa hadde 40 års bryllupsdag nyttårsafta, og det feira vi mandag 27.desember. Ingelin hadde regien på fantastisk Tapas-bord og vi hadde en super kveld oppe hos Elin & Ståle!


På Handeland stod aking og ski på programmet :)


Bestemann slo til med "Barbereren fra Sevilla"!


Strømper over huet er en god morsom slager!


Nyttårsafta var vi hos mamma og pappa / bestemann og mormor, og der var fam Ståle også. Koselig kveld og unga holdt ut ganske lenge :)


Så det var litt fra romjula her i Stokken og på Handeland - som info til Rune på plattforma og andre interesserte, og til mimring for familie :)

Gode ønsker for 2011 til dere alle!

"I don't know what this year holds for any of us, but I know WHO holds all of us in His Hands through the year; JESUS!"

Ingen kommentarer: