lørdag 14. november 2009

Soloppgangen igår...

... var så nydelig at jeg måtte stikke av litt i fokosten og knipse et bilde :)
Ganske fasinerende fin, sant?!?


Ellers var vi på Horneland bedehus på Leirvik og sang med Praise Him igår - hadde en sånn slags "mini-konsert" der vi sang ca 40 min først, så var det god mat (koldtbord + dessert/kaffi!) også sang vi litt til etterpå. Måtte til og med synge 2 av sangene om igjen til slutt som "ekstranummer" :), så det er jo kjekt at de sangene som betyr så mye for oss, også rører med hjertene til de som hører på :D Fantastisk å få synge om Jesus som gav livet sitt for oss, går med oss hver eneste dag - helt til vi når målet der hjemme!!

Igår sang vi bl a Ære/Great is the Lord, I can only imagine, Your love, Eg har ei teneste, What God's gonna do, Worthy, Soon I will be home, Road to Sion, Potters hand, m.m.

Et dikt av Rita Aasen som jeg leste mellom sangene igår heter 'Med glede':

Med glede
tar Jeg imot deg.

Med takkesang
løfter Jeg deg opp.

Med fryderop
bærer Jeg deg.

Med jubel
holder Jeg gjestebud
når du
vender om til Meg.

Og i sannhet
fører Jeg deg.

Jeg er Jerren,
det er Mitt navn.
Og Jeg
vil berge og redde deg.

(fra siste utgivelsen hennes 'Jeg skal ikke forlate deg', som fåes kjøpt på SunnBok! ;)

I februar har vi blitt spurt om å synge på Singing in the city i Stavanger, og det gleder vi oss masse til, og er selvfølgelig også litt spente...

Var der i fjor høst, og det er et utrolig kjekt arrangement, der man kan bo på hotellet hele helga, også er det konserter og møter (5 til sammen) fra fredag kveld til søndag formiddag. Det blir 2 grupper fra USA (Talley Trio og 'Lady Love og Reggie Smith') og endel norske grupper og solister. Anbefales veldig!!!!
Ta en kikk inn på www.singinginthecity.no !

Da gjenstår det bare å ønske alle ei god helg videre! :)

Ingen kommentarer: