onsdag 8. juli 2009

Lange late dager med sol er nå over - bare late dager nå :)

Det har vært noen fantastisk deilige uker med nyyydelig varmt sommervær! Kanskje litt for varmt vær for Trond, Endre Inge, og Rune som fikk vært med et par dager også, som skifta tak på baksida av huset til oldebesto.Ble  bra til slutt etter en hel ukes slit!! (- og godt var det etter regnet som har vært de siste dagene! :)

Vi andre hadde det litt friere og kunne nyte livet nede i Stokksvågen :D Der er det langgrundt og fint for unga. Her koser Ole André seg på flytemadrass, mens jentene leker/vasser/bader i vannkanten.

Solveig og Steinar som vi gikk på Tryggheim med hadde besøk av Hanne og Rolf fra Talgje som vi også gikk på Tryggheim med forrige helg, og vi hadde oss et par koselig timer nedpå stranda!


Ungene koste seg! :)


Ingelin var også på besøk, fra lørdag til søndag, og ungene koste seg med tante Ingelin! Her prøver Malin solbrillene hennes :)
 

Brillefin!!!

Da Ingelin dro hjem igjen over fjorden i 17-tida, kryssa ferjene  hverandre med mamma og pappa i den sør-gående, så de kom på overnatting fra søndag til mandag. Da var Evangelisten sin Bibelfonferanse over for i år og pappa kunne ta seg noen ukers ferie fra all reisingen :)


Igår var det ei skikkelig regnbyge som varte i ca et kvarter. Det regna så masse at vi måtte sitte noen minutter i bilen og vente før vi kunne springe 10 meter fra bilen og inn for ikke å bli søkk våte! Da var det noen som var ivrige etter å komme seg i regntøyet og leke i dammen utforbi :D


Idag er noenlunde som igår - sol, sky og regn :) Men vi skal vel være fornøyde så lenge det er passe varmt og sola titter fram inni mellom :)

Akkurat nå synger Sofie Børud i stua og ungene har fullt husorkester med trommer og andre rytmeinstrumenter. "Syng og spill for Herren Hans pris!" - det er visst det vi gjør idag :D

Ha ei fin uke og en super sommer videre!

1 kommentar:

familien bø sa...

Å så koselige bilder! Herlig med sommer, altså;D Det er litt for langt mellom oss! - hadde vært så kjekt å vært sammen med dere på stranda;) Miriam