mandag 26. januar 2009

Traff Emad fra "den lidende kirke" i helga...

... og det var utrolig sterkt å høre! Utrolig trosstyrkende å høre hva Gud gjør i Egypt, de forente Arabiske emiratene og de muslimske landene rundt. Emad (uttaltes sånn, vet ikke hvordan det skrives) fortalte at det var i dette området Islam oppstod, og at det ikke er lov å forkynne kristendommen/Jesus der.

Men Gud lar seg ikke stoppe av det! :D Det var mange muslimer som møtte Jesus i drømmer og visjoner, og de kristne kunne da være til hjelp for dem og forklare dem hva de hadde sett og hvem Jesus er.

En utrolig historie, f eks, var en muslimsk mann som skulle dra til Mekka. Muslimene gjør dette minst en gang i livet, og de blir da syndfrie.
Han måtte ta buss i mange timer for å komme dit, og bussjåføren sa 3 ganger til ham at "du drar feil vei! Du må snu!" Han skjønte overhodet ikke hva sjåføren snakka om, for det var jo dette som var veien til Mekka! Han kom fram, var i Mekka og dro hjem igjen.
Hjemme hadde han en kristen nabo som hadde en sønn som var blitt syk. Han gikk på besøk for å spørre hvordan det gikk med sønnen. Da han kom inn i stua deres, så han et bilde av Jesus på veggen. "Kjenner du han sjåføren?" spurte den muslimske naboen. Den kristne forstod ingenting. "Har han vært sjåfør i familien din, kanskje?" Den kristne naboen forstod fremdeles ingenting og lurte på om han kunne forklare. Den muslimske naboen fortalte om turen til Mekka og denne merkelige sjåføren som hadde sagt at han dro feil vei. Da skjønte den andre naboen at det var Jesus han snakka om og hadde møtt på bussen! Han forklarte ham at dette er Jesus, Guds sønn, som døde for våre synder og er veien til Himmelen.

Helt utrolig hvordan Gud kan arbeide og åpenbare seg for mennesker der man har forsikra seg om at mennesker ikke skal få fortelle om Ham! :D

Det var Norsk Misjon i Øst som hadde basar på lørdagen på bedehuset vårt og møte på søndagen. Emad talte på begge møtene og fortalte masse om at Gud arbeider spesielt i disse landene nå, og det er masse muslimer som er veldig åpne for evangeliet etter at Gud møter dem på spesielle måter. Emad ba oss være med og be for området; at muslimene må møte Jesus og om beskyttelse for de kristne som forkynner Jesus!
BØNN VAR NØKKELEN! For GUD KAN!
Så er du som leser dette en troende som ber, er det flott om også du blir med og ber for Emad, de andre kristne i dette forfulgte området og for muslimene-at de må bli frelst og møte Jesus!
Også må vi huske på at det samme gjelder våre egne som vi har rundt oss:
BØNN ER NØKKELEN! :D

2 kommentarer:

oystein sa...

Hei Kjerstin! Veldig lenge sia sist no!! Kjekt å lese om deg og dine! Og se bilda! Hadde vært såå koseli å møtt dokker!! Vårres liv går stortsett i husbygging og pakking for tida..I tillegg har eg ca 9 uke igjen av mitt siste svangerskap EVER!! Så ting går litt seint her i huset..Med bekkenløsning e det litt tungt å gjøre det meste.. Ska bli godt å bli ferdig! Håpe alt e bra med dokker! Hæls Rune så masse! Klem fra Ingrid.

Kjerstin sa...

Kjempekoselig å høre fra deg, Ingrid! Tenk alle de åra si sist gang jeg så deg!! Koselig at du "stikker innom" her i min lille verden på nett... ;)